Yaz Okulundan Ders Alan Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dikkatine

Fakültemizde Yabancı Uyruklu öğrencilerin yaz okulu ders kayıtlarını yapabilmeleri için yapacağı işlemler aşağıda sıralanmıştır.

* OBS sisteminden seçeceği dersi belirledikten sonra çıkan ücreti halk banaskı Iban numarasına yatırmaları gerekmektedir.

NOT: Yüksekokul öğrencisi olarak görünen öğrenciler Bankaya gittiklerinde borç çıkmadığından dolayı Sağlık Bilimleri Fakültesine  misafir öğrenci olarak kayıt yaptıktan sonra ders seçmeleri gerekmektedir.

Önemle Duyurulur.

04.08.2020 11:43